>

Staklene stijene - srce kuće s nevjerojatnim pogledom na grad

Kuća s prekrasnim pogledom na grad mora imati najbolje staklene stijene. Upravo to, kao jedan od prioriteta u izgradnji svog doma s kojeg se pruža impresivan pogled sa zagrebačkog brijega, postavila je naša poznata pjevačica Ivana Husar Mlinac.


“Istraživali smo i tražili stolariju koja će estetski izgledati kao aluminijska stolarija, ali s karakteristikama PVC-a. Nije bilo jednostavno to pronaći. Stvarno smo si dali truda u tom našem istraživanju, gledali smo jako ako puno opcija i na svu sreću naišli na onu koja nam je odgovarala po svim performansama. Bilo nam je važno i to da nam estetski odgovara, da u ponudi budu boje koje smo željeli s obzirom da smo se odlučili za crnu stolariju, a tada to baš nije bilo u uobičajenoj ponudi. Sve odgovore i rješenja pronašli smo u Deceunincku”, priča Ivana.

IMG_3303-min-(1).jpg

Kvalitetna stolarija pridonosi i energetskoj učinkovitosti. Tako PVC prozori u kući Ivane Husar Mlinac imaju čelična ojačanja, staklo, brtve i koriste ekološki prihvatljive materijale, uključujući recikliranu plastiku. Osim što su održivi, ovi prozori pružaju izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju, stvarajući ugodnu atmosferu u prostoru.

Tvrtka Deceuninck, vodeći svjetski proizvođač PVC prozora i vrata, pruža optimalna rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde u pogledu energetske učinkovitosti i udobnosti. Jedan od važnih faktora za postizanje dobre izolacije je raspored komora unutar profila. Deceuninck, s optimalnim rasporedom komora unutar svojih profila, postiže visoku učinkovitost i optimalnu toplinsku izolaciju.

Uz to važan je i odabir stakla. Deceuninck koristi modernu tehnologiju s neprekinutim nizovima staklenih vlakana, kao što je ThermoFibra tehnologija, koja osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju i stabilnost prozora. Ova inovativna kombinacija materijala pruža poboljšanu energetsku učinkovitost i smanjuje gubitak topline, čime se stvara ugodna atmosfera u vašem domu.

IMG_3306-min.jpg


Važno je napomenuti da pri odabiru stolarije ne trebate nužno birati najskuplje rješenje. Deceuninck nudi širok spektar opcija, uključujući dvoslojno i troslojno staklo, kako bi se prilagodili vašim potrebama. Profili se laminiraju u novootvorenoj modernoj tvornici u Donjoj Bistri gdje se primjenjuju najviši standardi kvalitete.

Uz Deceuninck, Ivana Husar Mlinac ostvarila je svoju viziju kuće s nevjerojatnim pogledom na grad. Stoga, ako sanjate o domu koji pruža savršenu kombinaciju ljepote i funkcionalnosti, vrhunske staklene stijene zasigurno će biti važan element u ostvarenju vaše vizije savršenog doma.