>

Deceuninckov Elegant - tehnologija budućnosti u dizajnu nove generacije PVC prozora

Elegant se smatra novom generacijom PVC prozora jer uz izuzetno minimalistički dizajn, kojim ostavlja dojam aluminijskog prozora, pruža optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Izrazitu održivost Elegant može zahvaliti ekološki prihvatljivom materijalu EcoPowerCore u jezgri profila koji se može reciklirati.

Specijalna tehnologija lijepljenja koja se primjenjuje kod sustava Elegant omogućava posebno velike i stabilne prozore za obilje prirodne svjetlosti u prostoru. Uza sve to, Elegant prozori ističu se i u pogledu sigurnosti – u području protuprovalne zaštite sustav postiže klasu otpornosti RC2 koju policija preporučuje kao standard za prozore. Uz bogati asortiman PVC prozora i vrata, Deceuninck i u drugim segmentima doma stvara lijepa i održiva rješenja.

Vrhunska kvaliteta u modernom dizajnu

Za prvoklasni, suvremeni izgled prozorskog profila Elegant pobrinuo se inteligentni sustav. Zahvaljujući iznimno uskom vanjskom rubu profila od samo 9 mm, novom kutnom sustavu letvica ostakljenja te opcijskim aluminijskim oblogama i odgovarajućim prozorskim profilima antracit boje, Elegant ostavlja dojam aluminijskog prozora.

Upečatljiv izgled Elegant ne ostvaruje samo aluminijskom oblogom, već i sa svakom pojedinom modernom nijansom koju program boja predviđa za ovaj futuristički prozor. Paleta od ukupno 50 boja folija – u skladu sa svim individualnim željama i stilovima gradnje – Elegant čini optimalnim prozorskim profilom za uistinu svačiji ukus.

Deceuninckova posebnost krije se u visokotehnološkim dostignućima dok pritom poštuje najviše ekološke standarde. U svoju viziju uklopili su cirkularnu ekonomiju – osim što su proizvodi dizajnirani na način da se mogu 100 % reciklirati, čitav proizvodni proces baziran je na savjesnom i efikasnom korištenju materijala. Neprestanim ulaganjem u alate za povećanje postotka recikliranih materijala, Deceuninck štedi 90 % energije u ponovnoj proizvodnji sirovina.