>

Deceuninck na virtualnom sajmu Fensterbau Frontale 2020

Sajam Fensterbau Frontale 2020 bio bi pravo vrijeme i mjesto za predstavljanje najnovijih proizvoda poduzeća Deceuninck u Europi. Izdanje sajma za 2020. godinu predviđeno je za europsko uvođenje nove serije Elegant i platforme iCOR.

Kompletna serija sa svim novim okvirima i krilima bila bi jasno prezentirana u posebnom kutku posvećenom našim stručnjacima za proizvode kako bi se posjetiteljima pokazala osvježavajuća fleksibilnost koju iCOR donosi. Novi profili od staklenih vlakana sustava Elegant Thermofibra s toplinskim ojačanjem Forthex također bi imali zasebni kutak na štandu.

Po prvi put bi se predstavio Deceuninckov aluminijski sustav, a izložili bi se i drugi vrhunski proizvodi s novim dodacima u ponudi kao što su Deceuninckova rješenja za roletne kutije Protex 2.0 i Storbox te nova inovativna potkonstrukcija za terase Twinson pod nazivom „Twinson Click“.

Naši stručnjaci za proizvode rezervirali su posebnu „Crnu kutiju“ u kojoj bi i kupci imali priliku vidjeti radove na novim proizvodima i inovacijama koji su u tijeku. Napokon, bili bi istaknuti naši napori da doprinesemo kružnoj ekonomiji.    

Nažalost, virus COVID-19 poremetio je sve planove, a zbog njega je čak otkazan i kompletni sajam Fensterbau za ovu godinu. S obzirom na okolnosti to je bila ispravna odluka.
Usprkos tomu Deceuninck i dalje želi pokazati svoju ponudu koja je pripremljena za sajam Fensterbau. Stoga smo svoj štand transformirali u digitalnu platformu koju je moguće posjetiti putem interneta.

Zanima vas kako izgleda? Preko ove poveznice pridružite nam se u virtualnoj šetnji, pogledajte naše novitete i inspirirajte se našim idejama!